Beauty en verzorging

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Posted on

hoe gebruik ik een ketogeen dieet

Hoe gebruik ik een ketogeen dieet om af te vallen?

Als u net gediagnosticeerd bent met diabetes type 2 of al enige tijd met de ziekte leeft, vraagt u zich misschien af: "Hoe kan ik een ketogeen dieet gebruiken?" Dit dieet is tenslotte ontwikkeld om diabetici te helpen minder te eten en gedurende de dag veel actiever te blijven. Dus, waar moet ik op letten?

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat wat u eet en hoeveel u eet, voordat u aan uw reis begint om uw diabetes onder controle te krijgen, een groot effect zal hebben op hoe u reageert op de behandelingen die uw arts u geeft. Wanneer u bijvoorbeeld voor het eerst met een ketogeen dieet begint, wordt aanbevolen dat u dagelijks ongeveer 50 gram proteïne eet, aangezien proteïne een van de belangrijkste bijdragers is aan de stijging van de bloedsuikerspiegel die optreedt wanneer u een dieet eet dat rijk is aan vet. voedingsmiddelen. U moet ook onthouden dat een ketogeen dieet niet wordt aanbevolen voor kinderen jonger dan zeven jaar, omdat hun lichaam de insuline nog niet goed verwerkt HetKetogeendieet.nl. Dus voordat u aan uw reis naar een gezonder leven begint, wilt u misschien met de kinderarts van uw kind praten en hem of haar vragen om al vroeg in het leven van uw kind met een ketogeen dieet te beginnen.

Als je eenmaal begrijpt hoe een ketogeen dieet werkt en waar je naar moet zoeken, ben je klaar om de principes van een ketogeen dieet in je eigen leven toe te passen. Dus, waar moet ik op letten? Ten eerste zal wat u eet, zoals hierboven vermeld, een aanzienlijk verschil maken in uw reactie op de behandelingen die uw arts u geeft. Ten tweede is er een nauwe relatie tussen insulineresistentie en het voedsel dat we eten. Hoe meer koolhydraten je eet, hoe meer insuline je lichaam aanmaakt. Om een gezonde hoeveelheid insuline te behouden, is het dus aan te raden om de hoeveelheid koolhydraten die u eet te beperken en er tegelijkertijd voor te zorgen dat u minder vet eet, waardoor uw lichaam de insuline die het aanmaakt beter kan verwerken.

Voor meer informatie klik je hier: https://hetketogeendieet.nl/