All

De vitale functies van het Ethereum-netwerk gebruiken

Posted on

etherische

De vitale functies van het Ethereum-netwerk gebruiken

De reden waarom mensen het hebben over de hype rond het aanstaande "ICO"-token is vanwege één ding: het winstpotentieel is enorm. Als u een investeringsplan voor de korte termijn heeft en u wilt geld verdienen terwijl u uw langetermijnportefeuille opbouwt, moet u zeker naar ether kijken. Maar hoe onderscheidt Ethreum zich in vergelijking met andere tokens? Waarom is het zo speciaal? En wat kun je verwachten van een ethertoken? In dit artikel beantwoorden we al deze vragen en meer.

Een van de dingen die het zeer uniek maken, is het gebruik van slimme contracten: slimme contracttechnologie stelt gebruikers in staat transacties uit te voeren zonder dat ze het traditionele banksysteem hoeven te betrekken. U hoeft niet via een derde partij te gaan om geld van uw account te krijgen – u kunt uw ethereum koers -portemonnee gebruiken om nu meteen geld van uw account te halen! Stelt u zich eens voor dat u zaken doet in landen over de hele wereld; als u een product in de winkel van een bepaald land wilt kopen, hoeft u zich geen zorgen te maken over weken wachten op een overboeking. Met ethereum kunt u het product eenvoudig in de winkel van uw land kopen en vervolgens de betaling naar de winkel sturen met uw ethereum-portemonnee. Als u ooit een onroerend goed in een ander land wilde verkopen, kunt u gewoon een transactie op uw ethereum-netwerk maken en een makelaarskantoor het huis van u laten kopen. Transacties worden moeiteloos uitgevoerd en ze vallen allemaal onder slimme contracten die volledige bescherming van beide partijen garanderen.

Het potentieel om te profiteren van de slimme contracten van ethereum gaat veel verder dan dit ene voorbeeld; het ethereum-netwerk heeft veel potentiële toepassingen. U kunt de slimme contracten gebruiken om bedrijven in staat te stellen vele aspecten van hun bedrijf te automatiseren, van het inhuren van werknemers tot marketing tot inkomstenstromen. Met ethereum kan elke stap van deze geautomatiseerde processen worden geautomatiseerd en gecontroleerd vanaf een centrale locatie. Het enige dat u hoeft te doen, is vertrouwen op de slimme contracten die ze ondersteunen, en u profiteert van elk aspect van uw bedrijf.

Informatie over dit onderwerp: https://bitcoinmeester.nl/