All

Snelle bedrijfsvorming via ethische zakelijke apps

Posted on

etherische

Snelle bedrijfsvorming via ethische zakelijke apps

Beschouwd als de technologie van morgen, wint Ethereum snel terrein als een zeer herkenbare vorm van virtual reality. Op dit moment zijn er meer dan driehonderd actieve e-commercebedrijven die gebruikmaken van de kracht van dit geavanceerde technologische platform. De belangrijkste drijfveer van de ontwikkelaars was om een robuust, efficiënt en aanpasbaar cloudgebaseerd platform te bouwen dat op elk type netwerk kan worden ingezet. Door gebruik te maken van de nieuwste webtechnologieën en ontwerppatronen, is het uitgegroeid tot een uitgebreide en krachtige virtuele machine die zowel smartphone- als desktopplatforms ondersteunt. Het is geen verrassing dat velen kennis nemen van het potentieel ervan als vervanging voor traditionele betaalmethoden.

ERC of het Enterprise Social Platform is een open source-project gebaseerd op het eCommerce-protocol en ontworpen om gebruikers in staat te stellen eCommerce-applicaties uit te voeren op mobiel, internet, browser en besturingssystemen, evenals op elke combinatie van deze apparaten. Door de functionaliteit van slimme contracten en virtuele machines te verenigen, presenteert ethereum waarde een reeks oplossingen, waaronder: dApps, dICO, PECS, iBB-systeem, gedistribueerde samenwerking en mesh-netwerken. Een van de unieke kenmerken van de Enterprise Ethereum Virtual Machine (EDP) is de ondersteuning voor meerdere talen. Dit houdt in dat programmeurs en ontwikkelaars eenvoudig slimme contracten in verschillende talen kunnen maken. ERC biedt ook de nodige beveiliging en schaalbaarheid om aan de groeiende behoeften van ondernemingen te voldoen.

Met de bedoeling om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop zaken worden gedaan, heeft ethereum zijn eigen propriëtaire softwarestack geïntroduceerd, Metropolis genaamd. Het doel van Metropolis is om een verbeterd model te bieden voor slimme contractprogrammering. Naast het leiden van de industrie op het gebied van functies en technologie, staat de Metropolis-softwarestack klaar om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijfseigenaren hun digitale eigendommen beheren. Naast het leiden van de industrie op het gebied van functies en technologie, beloven ethereum-apps ook de industrie stormenderhand te veroveren. Met de ambitie om de poorten van digitale transformatie te zijn, zullen bedrijven steeds meer richting ethereum gaan en weg van legacy-technologieën.

Voor meer informatie zie: Bitcoinmeester.nl