Aanbiedingen

Miyuki Perlen

Posted on

miyuki perlen

Miyuki Perlen

Miyuki perlen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze zijn meestal 1,5 tot 3 mm groot. De Miyuki Rocailles zijn verkrijgbaar in kleuren variƫrend van Aquagrun tot Altrosa. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten kubustechniek. Lees de volgende paragrafen voor meer informatie over dit type perlen perlen integraal. Dit artikel geeft u een kort overzicht van de functies en voordelen.

Miyuki-Perlen worden gemaakt in Japan. Deze glaskralen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en effecten. Ze worden ook gebruikt voor fijne fadelarbeiten. U kunt ze ook online bij een Perlen Grosshandel kopen. U kunt ook verschillende maten Miyuki-Perlen, Rocailles-Perlen en Delica-Perlen vinden.

Er zijn twee hoofdtypen Miyuki-Perlen: 8/0 en 11/0. Deze zijn ebenmassief en zijn nuttig voor bredere armschmuck-technieken. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 11/0 en 8/0 en hebben een diameter van ongeveer twee en drie millimeter. Bij een Miyukishop vind je de juiste maat en kleur voor jouw stijl en voorkeur.

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://www.perlentrends.de/