Bouw

Vier tips voor het kiezen van een onafhankelijke contractant

Posted on

aannemer

Vier tips voor het kiezen van een onafhankelijke contractant

Veel ondernemers geven er de voorkeur aan om een contract aan te gaan met onafhankelijke professionals in plaats van personeel in dienst te nemen voor bouwwerkzaamheden. Voordelen van contracteren met onafhankelijke contractanten zijn onder meer: onafhankelijkheid van bazen of supervisors, de mogelijkheid om je uren te kiezen en niet te hoeven betalen voor extra werk als het niet nodig is. Veel aannemers ervaren echter ook een aantal frustraties die ze vaak negeren omdat ze denken dat deze problemen slechts kleine problemen zijn. Als u problemen ondervindt binnen uw huidige bouwproject en denkt dat dit het gevolg kan zijn van fouten van freelancers of ontevredenheid van klanten, volgen hier een paar tips om u te helpen problemen effectiever aan te pakken.

Als algemene regel geldt dat aannemers alle bekende klachten over de projecten waaraan ze in de afgelopen drie jaar hebben gewerkt, bekend moeten maken voordat ze in aanmerking komen voor tewerkstelling. Deze periode van drie jaar begint met het indienen van een federale belastingaangifte aannemer amersfoort. Als een aannemer bijvoorbeeld vijf jaar onopgeloste claims heeft bij de Internal Revenue Service, moet de aannemer deze informatie bekendmaken voordat hij solliciteert naar bouwwerkzaamheden. Veel freelancers zijn van mening dat als een medewerker een probleem ter sprake brengt, het niet uitmaakt of de medewerker aan hetzelfde project werkt als de opdrachtgever; dit is echter niet waar. Als werknemers weten dat ze worden gecontroleerd voordat ze een baan krijgen, is de kans groter dat ze naar tevredenheid van hun klanten presteren.

Een andere belangrijke tip is om een werknemer te vragen of er klachten zijn ingediend tegen de aannemer voordat hij de persoon in dienst neemt. Hoewel sommige aannemers de afgelopen tien jaar zijn getroffen door verschillende rechtszaken vanwege hun bouwwerkzaamheden, hebben de meeste onafhankelijke aannemers geen geschiedenis van dergelijke rechtszaken of andere problemen met hun klanten. Als een werknemer u vertelt dat hij of zij nog nooit een probleem heeft gehad met een aannemer die u overweegt in dienst te nemen, neem deze persoon dan niet alleen vanwege de gloeiende aanbeveling in dienst. Bekijk ook de achtergrond van de werknemer, of hij of zij ooit is aangeklaagd, en vraag de aannemer hoeveel projecten van onafhankelijke aannemers hij of zij heeft voltooid.

Klik op de link: Bouwbedrijf Hop